Elvira de Ruiter
Simon Dik
Duur
1 middag (13.30 – 16.30 uur)
Locatie
Weena 690 in Rotterdam of online
Data
26 november 2024
Kosten
€ 450,- exclusief BTW

Inhoud

Deze workshop is voor de situatie waarin er sprake is van bijzondere omstandigheden bij de nieuwe huurder die je niet kan (of wil) weigeren. Het vaste format van de huurovereenkomst voldoet dan niet (helemaal). Er moet een huurovereenkomst op maat komen.  

Het kunnen schrijven van een huurovereenkomst op maat vergt oefening. Daarom gaan we daar tijdens de workshop samen mee aan de slag. Met een casus of een eigen voorbeeld uit de praktijk kijken we welke relevante omstandigheden en risico's er zijn. Om daarna te bekijken hoe de huurovereenkomst daarop aangepast moet worden naar een huurovereenkomst op maat. 

Het maken van een huurovereenkomst op maat is van groot belang voor de verhuurder. Het kan geschillen voorkomen. Of het zorgt ervoor dat de positie van de verhuurder in een geschil sterk is. Andersom kan een onduidelijke of te algemene huurovereenkomst tot extra geschillen leiden. Als professionele partij wordt de verhuurder dan ook snel gehouden aan hoe zij het in de huurovereenkomst heeft opgeschreven.

Deze workshop wordt gegeven op ons kantoor. Het is ook mogelijk om de workshop incompany te verzorgen.

Combinatie met cursus

De workshop wordt bij ons op kantoor op dezelfde dag gegeven als de cursus De (on)mogelijkheden om een aspirant-huurder te weigeren. Het is daardoor mogelijk om op één dag zowel deze cursus als de workshop te volgen. De tijdens de cursus opgedane kennis kan dan direct al bij de workshop toegepast worden. Indien gekozen wordt voor een combinatie geldt een kortingstarief van € 675,- exclusief btw voor de gehele dag inclusief lunch. De combinatie van de cursus en de workshop kan ook incompany verzorgd worden.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Themacursus
cursusaanbod huisvestingsadvocaten

Telefoonnummer
088-4520200

E-mail
secretariaat@huisvestingsadvocaten.nl