Simon Dik

Simon heeft in 2017 zijn master privaatrecht in Groningen afgerond. Tijdens zijn studie is Simon twee keer voorzitter geweest van een studentenorganisatie en heeft hij als lid van een rechtsbureau studenten van gratis juridisch advies voorzien op het gebied van het huur- en onderwijsrecht. Na zijn studie heeft hij enkele stages gelopen bij advocatenkantoren voordat hij in juni 2018 als juridisch medewerker aan de slag is gegaan voor Huisvestingsadvocaten. Simon is in januari 2019 beëdigd als advocaat.

Simon Dik heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
- Huurrecht: woon- en bedrijfsruimte

Simon als cursusdocent

Creatief, enthousiast en op de praktijk gericht. Dat is hoe Simon zijn cursussen geeft. De theorie is belangrijk, maar er wat mee kunnen in de praktijk is belangrijker. Hij legt ingewikkelde wetten daarom zo praktisch mogelijk uit aan de hand van praktijkvoorbeelden. Daarbij vindt hij het extra leuk als die praktijkvoorbeelden door de cursisten worden aangedragen. 

cursusaanbod huisvestingsadvocaten

Telefoonnummer
088-4520200

E-mail
secretariaat@huisvestingsadvocaten.nl