Sico den Engelsen
Elvira de Ruiter
Duur
5 dagen en een examen (cursusdagen van 9.00 – 16.00 uur)
Locatie
Weena 690 in Rotterdam
Data
24 september 2024, 1 oktober 2024, 15 oktober 2024, 5 november 2024, 14 november 2024 en examen op 28 november 2024
Kosten
€ 2175,- exclusief BTW, inclusief lunch

Voor wie

De cursus Specialisatie Huurrecht is de meest intensieve cursus en is bedoeld voor de gemotiveerde en geïnteresseerde cursist die zich tot doel heeft gesteld aan het einde van de cursus daadwerkelijk op het gebied van huurrecht op een hoger niveau te functioneren.

Inhoud

Intensieve theoretische uitleg en praktijkoefeningen over Huurrecht. Ten opzichte van de basisopleiding huurrecht biedt deze cursus zowel een verbreding als een verdieping op dit vakgebied.

Het cursusmateriaal is specifiek voor deze cursus is zo samengesteld dat de cursist met zijn of haar eigen aantekeningen het materiaal vervolmaakt. Van de cursist wordt dan ook een zeer actieve houding verwacht.

De cursus Specialisatie Huurrecht heeft een eigen dynamiek, die ontstaat door de zeer gemotiveerde cursisten en het bijbehorende examen. Dit is een cursus waarbij u, ongeacht uw vooropleiding op het gebied van huurrecht, op HBO-niveau het huurrecht
zal beheersen. De cursus is behoorlijk intensief; van de cursist wordt verwacht dat deze thuis opgaven maakt en de te behandelen stof voorbereidt. De cursus wordt na vijf bijeenkomsten afgesloten met een examen.

Enkele onderwerpen:

  • Medehuurderschap
  • Onderhuur
  • Woningruil
  • Overlast
  • Opzegging
  • Mutatie

De examendatum wordt afgesproken in overleg met de deelnemende cursisten. 

 

Deze cursus is tevens geschikt als in-company cursus.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Cursus
cursusaanbod huisvestingsadvocaten

Telefoonnummer
088-4520200

E-mail
secretariaat@huisvestingsadvocaten.nl